Jump to content
Stirlo

Linux Server - Can't Get Working

Recommended Posts

When ./Run.sh i get the following:

4.17.2-0+++UE4+Release-4.17 513 0
Disabling core dumps.
sh: xdg-user-dir: command not found
[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; SteamAPI_IsSteamRunning() failed.
Setting breakpad minidump AppID = 489940
eac_server.so [x64] :: OnLoad()

 

yet can not connect to server??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you edit the Run.sh and added your server's external ip to the "-broadcastip=" option in it?

Have you setup IPTABLES to maybe block the ports needed? (by default 7777 + 7780)

It's normal that there's no additional lines in the console.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, FeuerSturm said:

Did you edit the Run.sh and added your server's external ip to the "-broadcastip=" option in it?

Have you setup IPTABLES to maybe block the ports needed? (by default 7777 + 7780)

It's normal that there's no additional lines in the console.

can't see in lobby though and can't connect via console?

Share this post


Link to post
Share on other sites

If your server has multiple IPv4s and you didn't specify one via "-broadcastip=" option it will probably not show up and you
will not be able to connect. Same for blocked ports.

If you're already running another UE4 gameserver on that machine the default ports are already in use and you
will have to use different ones.

It's really hard to help if you don't even answer my questions....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×