Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'issue'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Information
    • Battalion News & Updates
  • Game
    • The Welcome Desk
    • General Discussion
    • Design Ideas
    • Questions
    • Technical Support
    • Dedicated Server Discussion
  • Community
    • Recruitment and Free Agents
    • Modding
    • Community Discussion Area
    • "Non-Battalion" Discussion
  • Forum Specific Requests/Bugs/Questions
  • Test
  • Testing Area
  • thetz.org's Forum
  • DutchDisaster #DDClan's Discord server
  • DutchDisaster #DDClan's Logo
  • DutchDisaster #DDClan's #DDClan
  • Ex CoD1/UO players's General Discussion
  • Battalion 1944.CRO steam grup join us !'s Battalion1944.cro Steam grup !
  • |VSG| Venom Squad Gaming's 1944 General Discussion
  • Tactical Teams/clans's Introduce your Team/clan
  • Tactical Teams/clans's General Discussion
  • TryHardClan's Topics
  • Xtream Team Tactical crouch's Topics

Product Groups

There are no results to display.

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


INTERESTS


OCCUPATION


WEBSITE


LOCATION


FACEBOOK


SKYPE


YOUTUBE

Found 5 results

  1. Title says it all... pls help!
  2. Does the sound feel very off to anyone else? Directionally and distance wise.
  3. Macabre

    FPS issue

    Ive been playing this game since the very first weekend availability for Kickstarter supporters, and I was very excited to jump in and play Battalion now that it is for sale and available for all. Unfortunately, the game in its current state is completely unplayable for me. Im getting terribly low FPS no matter my graphics settings. Ive lowered everything as low as possible and its still chugging, with little to no FPS gain. My current set up: AM4 1700x, RX 480, 16GB DDR4. I really doubt the issue is my set up being that I was able to run the game in its Alpha state with 60+ FPS. Is this a known issue? Please tell me if this is not an issue and it is indeed something on my end, because as I've stated the game is completely unplayable in it current state for me.
  4. WaxWeazle

    Issue - Can't play

    Hi all I can't post in bugs for some reason. My friend got into the closed beta so we had to play a few rounds together for sure! We managed to get 1 round going.. After that... 1. We can't play a game. We have this thing going on that, when we join Arcade, it flashes a loading screen for a brief moment only to send us back to the main menu with nothing happening. Not sure if this adds to it, but we can't click "exit" either to close the game; we have to alt F4 it. 2. My settings don't get saved at all? My friend said that his are perfectly fine after rebooting the game, but for me each time I boot it up, my settings are completely reset, which is kind of a pain to set up each time. Anybody else having these issues..? Or maybe a solution? Would love to get a game going with my pal at least since he's very busy and got some time free for tonight..
  5. ucjohn

    Club Error

    Hello, @[CM] BigTuna or whomever runs the forums on this website. I tried making a blog under our platoon and it totally bugged out.. Whenever anyone tries to view it to join it you get this error. I clicked the contact us and haven't heard back. Sincerely, UCJOHN
×